Blog

MASKNE, EL NOU ACNÉ.

MASKNE, EL NOU ACNÉ.

La covid-19 ha arribat i no només ha canviat l'economia, els nostres hàbits , la distància social, la manera de viatjar, l'oci, el treball... En molt poc temps hem descobert, a més, un problema en la pell derivat de la seva aparició: el MASKNÉ, el problemes de l'acné ( al voltant de la zona dels nas, la boca i la barbeta) conseqüència de l'ús continuat de la mascareta per a protegir-nos a nosaltres mateixos i als altres del virus.
Com tenir una farmàcia protegida enfront patògens?

Com tenir una farmàcia protegida enfront patògens?

La nostra farmàcia ha escollit un sistema de purificació de l'aire enfront de virus, bactèries, àcars entre d'altres partícules, a més de totes les mesures de seguretat recomanades per sanitat perquè quna entris a la nostra farmàcia et sentis segur.
Infeccions urinàries en les dones

Infeccions urinàries en les dones

La infecció urinària és la més corrent de les infeccions urogenitals de la dona. S'estima que 1 dona de cada 2 tindrà una infecció urinària al llarg de la seva vida. Les recidives són freqüents, posat que el 20% de les dones que han sofert una primera infecció urinàira tindran una segona.
MICROBIOTA INTESTINAL I PREVENCIÓ D'AL.LÈRGIES.

MICROBIOTA INTESTINAL I PREVENCIÓ D'AL.LÈRGIES.

El paper dels bacteris a la microbiota intestinal en la prevenció d'al.lèrgies constitueix una nova i molt interessant línea de recerca. Una reacció excessiva del nostre sistema immune davant d'un (o més) al.lergògens, l'al.lèrgia produeix diversos símptomes: nas molest, parpelles inflades , llàgrimes als ulls, dificultat per respirar, erupció cutània, picor...Detallar aquests signes al.lèrgics el més aviat possible i d'adaptació de la vostra vida diària,m en particular mitjançant l'adopció de certes mesures higienodietètiques, és fonamental per preservar el vostre comfort.