×
Temps de lectura 1 min.

L’estrès s’ha convertit en un dels pitjors enemics de la societat actual. I uns nivells d’estrès elevats durant molt de temps acaben provocant problemes neulògics i físics importants.

No deixis que continuï aquesta situació on el cortisol, una hormona del nostre organieme, s’eleva durant massa temps. 

Aprèn a gestionar-lo amb aquests petits consells:

*Reconeix els símptomes de l’estrès: identifica els signes més comuns de l’estrès, com nerviosisme, insomni, faiga, mals cap i dificultat per concentrar-se.

*Fomenta la comunicación: intenta parlar de les teves preocupacions i desafiaments amb amics i/o  familiars de confiança o professionals de la salut. De vegades compartir el què se sent pot alleugerir part de l’estrès.

*Ofereix consells d’estil de vida saludable: fes una dieta equilibrada, exercici regular i suficiente descans com a forma de reduir l’estrès i millorar la salut en general.

*Utilitza tècniques de relaxació: tècniques com la meditació, la respiració profunda o el ioga, per ajudar a gestionar millor l’estrès i l’ansietat.

*Limita el consum d’estimulants: Evitar l’excés de cafeïna i altres estimulants, ja que poden augmentar la sensación de nerviosisme i ansietat.

*Fes exercici físic: l’exercici genera endorfines, substàcies que ens donen benestar emocional. La generació de múscul genera hormones bones per la salut i la ment, millorant el tema cognitiu i la pèrdua de memoria.

*Practicar activitats que t’aportin plaer: llegir, passar una bona estona amb amics o familiars, escoltar música o altres hobbies poden millorar molt l’estrès.

*Establir una rutina de son agradable: crear uns hàbits de son, tant d’horari com de son reparador en una hbitació adequada amb la llum adequada i sense soroll pot ser ideal, creant un ambient relaxant.

*Si cal utilitza complements naturals: hi ha molts suplements naturals sense efectes secundaris nocius que poden ajudar en aquests estats i donen molt bon resultats. Consulti al teu farmacèutic que segur et pot ajudar molt.

*I si cal, busca ajuda a un profesional: si l’estrès és persistent o abrumador, consultar a un profesional de la salut mental per obtener orientación i suport adicional.

Categories
Preu