MASKNE, EL NOU ACNÉ.

El Maskné es manifesta amb taques, grans i punts negres. La seva aparició s'inicia amb la fricció de la mascareta amb la pell, bloquejant les obertures fol.liculars. A més, dins la mascareta es crea un microambient humit causat per la respiració en la que es sumen la calor, la humitat i la suor.

De manera inevitable augmenta la proliferació bacteriana, l'increment de grassa i la dilatació dels poros... El resultat és previsible i cal buscar-hi remei. Per això cal crear unes rutines sobretot d'higiene eficaç:

Netejar: netejar la cara abans i després d'usar la mascareta per a ajudar a eliminar l'excés de sèu.

Hidratar: és important mantenir la pell hidratada per a a conservar en estat òptim la función barrera de la pell.

Maquillatge no comodogènic, lliure de greixos: reduir l'ús de maquillatge mentre s'utilitza la mascareta és el més recomanable, ja que les seves formulacions poden obstruir el porus. Si sumem la humitat podria afectar la producció de sèu i, com a conseqüència, conduir a una obstrucció.

Bàsicament el ritual de bellesa que hauria d'adoptar seria el següent:

De dia: neteja, prevenció amb un producte hidratant, regulació amb un producte matificant si cal i camuflar i tractar, amb sticks correctors o cremes amb color.

De nit: netejar, controlar tant la hidratació (sense descuidar els teus tractaments específics antiaarugues, flacidés, taques...), i prevenir amb sèurms les necessitats extres esdevingudes.

Un cop a la setmana una mascareta hidratant amb efecte matificant, que ajuda a reduir les imperfeccions i a regular l'equilibri de la pell. Així com una mascareta il.luminadora i revitalitzant, perquè la situació fa que les nostres pells estiguin estressades i perdin llum i vitalitat. APIVITA ens ofereix una àmplia gama de mascaretes a un molt bon preu i de molt bona qualitat.

Ah! i no oblidis que els nostres ulls són ara el que més expressa en la nostra cara. No els oblidis

Recorda que ens pots consultar quins són els productes que millor s'adapten a les teves condicions.

Ara bé, tot això haurà d'anar acompanyant d'un ingredient molt important com és la PERSEVERANÇA. L'acné no permet que el descuidis en cap moment i qualsevol descuit fa que guanyi terreny. Encara que la mascareta es quedi amb nosaltres encara un temps més el MASKNÉ no té perquè.