LA PELL I EL SOL, SI T'HE VIST ME´N RECORDO. Tot el que pot fer l'aftersun per tu.

És el complement ideal del protector solar. Mentre aquest prevé els danys de les radiacions, l'aftersun actua com a calmant i reparador. A continuació us enumerarem les seves avantatges:

1. REFORÇA LES DEFENSES DE LA PELL: Augmenta la tolerància cutànea al sol perquè lluita contra els radicals lliures provocats per aquest i reforça el sistema de protecció pròpia de la pell.

2. PERLLONGA EL BRONZEJAT MÉS TEMPS: No només evita que la pell es quartegi i descami. Alguns aftersun d'última generació incorporen en la seva fórmula ingredients que afavoreixen la síntesi de la melanina, perllongant així el to moreno durant vàries setmanes.

3. AJUDA A MANTENIR LA FERMESA: L'aftersun va un pas més enllà de la hidratant, perquè repara les fibres de colagen i elastina que han estat danyades pels ratjos UV i  IR. Aquests provoquen la pèrdua d'elasticitat de la pell i afavoreixen l'aparició d'arrugues. Per reforçar l'efecte reafirmant, aplica'l des dels turmells cap a la part superior del cos amb moviments ascendents. Reaplica on la pell estigui més flàcida o on hi hagi més sequetat o irritació.

4. DOS MILLOR QUE UN, CARA I COS: Mentre l'aftersun corporal és bàsicament calmant, reafirmant i alleugera amb frescor la sensació de sobrecalentament, el facial té un plus antiedat i inclou actius que frenen el fotoenvelliment. Fixa't amb l'etiqueta. El corporal sol incloure bisabolol, mentol, aloe vera, camamilla; i el facial incorpora actius reparadors i antioxidants com la centella asiàtica, la vitamina E o el tè verd.

5. I PEL CABELL: Alguns olis aftersun i gels d'aloe vera es poden aplicar també en el cabell per a nutrir en profunditat la fibra capil.lar, que sovint es resseca després de l'exposició solar. És una molt bona opció pels cabells castigats. És pot aplicar també com una mascareta capil.lar i deixar-la posada uns 20 minuts.

6. FORMATS PRÀCTICS: Si no tens paciència i sempre vas amb presses, pots recorre a les brumes o aftersun en sprai. Només has de ruixar-te i s'absorbeix en segons.

7. COM CONSERVAR-LO: No el portis a la platja o piscina. La calor altera els principis actius dels aftersuns (pèptids, extractes de plantes,etc) i pot perdre eficàcia. Millor deixar-lo a casa per aplicar després de la dutxa. Les brumes o fórmules lleugeres, si vols, augmentar el seu frescor el pots posar a la nevera.

8. I QUAN S'ACABI EL SOL? Si està començat l'envàs, no convé deixar l'aftersun fins la propera temporada de platja o piscina, perquè els seus ingredients s'oxiden i van perdent eficàcia. APROFITA'L. Encara que estigui indicat per a després de l'exposició solar, el pots seguir usant després de les vacances com si fos una hidratant corporal amb l'avantatge que incorpora actius regeneradors que mantindran la pell revitalitzada