ARA QUE NOMÉS SE'NS VEUEN ELS ULLS.

Què hem de fer per aconseguir aquesta meravellosa mirada? Pestanyes kilomètriques? 

1- Les pestanyes han d'estar perfectament desmaquillades. Utilitza un  producte adequat per als ulls per netejar-les i treure les restes de maquillatge. Els productes de bona qualitat donen més bon resultat. Desmaquilla cada dia les pestanyes. No et faci mandra.

2- Pentina-les amb un raspallet adequat, milloraràs el seu creixement.

3- Una bona hidratació és el primer pas per a aconseguir unes pestanyes sanes, tupides i llargues fins l'infinit. El olis essencials, aquells que feien servir les nostres àvies són una bona resposta a la hidratació. L'oli de ricí, el d'argan i el de jojoba són ideals. La mescla de tots ells és genial però si ens hem de detectar per algún el de ricí, unes gotes abans d'anar a dormir són suficients. Gràcies al seu contingut de l'àcid gras omega 9, fomenta el seu creixement, les hidrata i acondiciona. Recorda que també el pots usar per les celles i el cabell, a on li donarà brillo i combatrà la caspa.

4- Ara bé una bona màscara de pestanyes per el teu maquillatge diari és importantíssim. Un producte oftalmològicament testat, resistent a l'aigua que defineix les pestanyes i otorga volum és ideal. Si a més té un raspallet de silicona per no ser agressiu en la seva aplicació i a més els hi fa un masstge en l'aplicació. Els ingredients com més naturals i orgànics millor.

5- Consell d'aplicació del rímel.

      -Aplica la màscara des de l'arrel fins la punta de la pestanya.

     -Mou el raspall en zig-zag per a màximinitzar l'efecte allargador.